PartnerService ønsker at gøre en forskel

Vi ser ansvarlighed som nøglen bag en velfungerende virksomhed. I 2006 fik vi vores første CSR-politik, og har siden da arbejdet intenst med at udvikle vores CSR-politik, så den matcher vores høje ambitionsniveau. Vi ønsker at gøre en forskel og ved, hvor vigtigt det er at integrere CSR i vores daglige forretningsaktiviteter.

0 %

Bæredygtigt

0 +

Medarbejdere

Vi ønsker at sætte standarden i vores branche

CSR er afgørende for os, da vi ønsker at tage initiativ til at beskytte vores samfund og miljø. Vi stræber derfor hele tiden efter at forbedre alle vores aktiviteter, både for vores omgivelser, kunder og vores medarbejdere. Ved at gå forrest mener vi, at vi er med til at skabe den rette vej i branchen. På denne måde anser vi etisk ansvarlighed som en naturlig del af vores daglige forretningsgang. Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, som alle vores medarbejdere er stolte over at være en del af, og som vores kunder er stolte af at have som leverandør.
Læs om os

Grundelementer i vores CSR-politik

Grundelementerne i vores CSR-politik er kendetegnet ved at være de overordnede fokusområder, som vi har knyttet konkrete handlingsplaner til. Grundelementerne er følgende:

Arbejdsmiljø

Ingen virksomhed kan fungere uden de rette medarbejdere – og det har vi i PartnerService! En af årsagerne til at vi er nået så langt, skyldes vores dygtige medarbejdere. Vi har skabt en virksomhedskultur som hylder trivsel, tillid, uddannelse, ergonomi og faglig stolthed, og vi er stolte af dette. Gennem vores samarbejde med 3F sikrer vi alle vores medarbejderes forskellighed, vores sociale ansvar og at den retmæssige overenskomstmæssige løn overholdes. Vi er en ambitiøs virksomhed, og dette kommer til udtryk i hver enkelt af vores medarbejdere. Vores medarbejdere får gennem PartnerService mulighed for at udvikle deres faglige og praktiske kompetencer gennem vores professionelle introduktions- og træningsforløb on/off vores forskellige sites. Vi garanterer vores medarbejdere en arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Det er dem, der skal sikre, at I får den service, som giver jer mest værdi for pengene – og i sidste ende er det jo det, som det hele handler om.

Miljø

Vi har siden vores opstart, haft stor fokus på at vores virksomhedsaktiviteter tager hensyn til miljøet. Derfor er miljø og bæredygtighed blevet en integreret del af vores virksomhedskultur, og vi ønsker hele tiden at gøre det endnu bedre – hver eneste dag. Derfor er vi meget stolte over bl.a. at kunne tilbyde alle vores kunder Svanemærkede rengøringsmidler til brug i alle vores rengøringsservices. En stor del af vores introduktions- og træningsforløb indeholder undervisning i korrekt dosering, så vi kan minimere vores forurening. Derudover evaluerer vi vores leverandører minimum én gang om året for at sikre, at de lever op til vores krav og standarder.

Samfund

Vi ønsker at gøre en forskel for det omkringliggende samfund. Vi ønsker at være spydspids og sætte standarden i branchen. Derfor har vi igennem en årrække samarbejdet med jobcentre rundt omkring i hele Danmark for at hjælpe folk tilbage på arbejdsmarkedet. Dette er en hjertesag for os, og vi ønsker at give alle de samme muligheder for faglig og professionel udvikling. Vi er en virksomhed, som har plads og rum til alle, hvorfor vi netop har indgået dette samarbejde. Vi er stolte over, at vi er med til at gøre en forskel for samfundet og samtidig bidrage til opretholdelsen af det danske arbejdsmarked.

Miljø- og CSR-politik

For PartnerService betyder bæredygtighed, at vi tager ansvar for vores virksomheds aktiviteter, og er opmærksomme på konsekvenserne af de beslutninger, som vi træffer – både på kort og lang sigt. Vi har integreret socialt ansvar og bæredygtighed i vores DNA:
Produkter

Vi evaluerer vores leverandører minimum én gang årligt for at sikre, at deres miljøpolitikker og målsætninger lever op til vores standarder og værdier.
Vi har stort fokus på det miljørigtige valg. Derfor tilbyder vi til alle vores rengøringsopgaver bl.a. Svanemærkede løsninger, der gavner vores kunder og samtidig beskytter miljøet.

Medarbejdere

Vi sørger for ordnede forhold til vores ansatte. Derfor er alle vores ansatte dækkede af 3F’s serviceoverenskomst. Vi er stolte over, at vi igennem dette samarbejde sikrer, at vores servicemedarbejdere arbejder under de bedst tænkelige forhold.
I PartnerService vægter vi diversitet højt. Vi samarbejder med jobcentre over hele landet i forhold til at minimere arbejdsløsheden.

Træning & introduktion

I PartnerService er oplæringen af vores servicemedarbejdere én af vores vigtigste mærkesager. Vi ønsker og stræber efter, at give vores servicemedarbejdere de bedste forudsætninger for at kunne udføre deres arbejde, så det matcher vores værdier. Derfor gennemføres et detaljeret introduktions- samt træningsprogram for vores servicemedarbejdere både før og under deres arbejdsopgaver.

Skriv til os!

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på én eller flere af vores services? Eller er du bare interesseret i at høre mere om vores ydelser? Udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.