PartnerService er en landsdækkende rengøringsvirksomhed.

Trappevask

PartnerService sørger for, at dine trapper vedligeholdes og gøres rent regelmæssigt. Med vores innovative rengøringsmetoder, behandler vi dine trapper med skånsomme rengøringsmaterialer og garanterer dig en trappevask af højeste kvalitet. Vi er eksperter i logistik, og du kan derfor problemfrit kombinere vores trappevask med andre af vores rengøringsløsninger.
Bestil opgave

Vi tilrettelægger opgaverne og arbejdsplanen ud fra dine ønsker

Vi kan derfor tilbyde alt fra let, daglig rengøring til grundig rengøring, alt efter om det drejer sig om kontor-, butik- eller industrirengøring.

Uanset om du har en butik eller kontorvirksomhed, er det vigtigt, at lokalerne tager sig pænt ud og er indbydende for både kunder og ansatte. Grundig rengøring forebygger sygdomme og skaber et bedre arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor er det vigtigt, at den bliver udført regelmæssigt og effektivt. Uanset opgavens omfang og type sørger vi for at udarbejde en rengøringsløsning, der giver dig og dine ansatte det optimale resultat. Rene omgivelser giver øget velvære og derved gladere medarbejdere.

Åbningstider
Man - Fre: 08:30 - 16:00
PartnerService, København
+45 33 92 19 93
PartnerService, Aarhus
+45 70 22 88 00