PartnerService er en landsdækkende rengøringsvirksomhed.

Erhvervsrengøring

Hver eneste dag leverer vi erhvervsrengøring til 10 af Danmarks største kæder. Vi er eksperter i logistik og dækker hele Danmark. Vores medarbejdere har gennemgået et detaljeret introduktionsforløb som sikrer erhvervsrengøring i topkvalitet. Vi tilbyder alt fra let, daglig og grundig rengøring af dine erhvervsfaciliteter – PartnerService kan klare det hele, hver dag, hver gang.
Bestil opgave

Vi tilrettelægger opgaverne og arbejdsplanen ud fra dine ønsker

Vi tilbyder alt fra let, daglig rengøring til grundig rengøring alt efter om det drejer sig om kontor-, butik-, trappe, højde-, produktions-, industrirengøring eller rengøring efter konstruktion.

Uanset om du har en butik, kontorvirksomhed, eller en større/mindre produktion er det vigtigt, at lokalerne og dets inventar altid tager sig pænt ud og er indbydende for både kunder og ansatte. Grundig rengøring forebygger sygdomme og skaber et bedre arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor er det vigtigt, at den bliver udført regelmæssigt og effektivt. Uanset opgavens omfang og type sørger vi for at udarbejde en rengøringsløsning, der giver dig og dine ansatte det optimale resultat. Rene omgivelser giver øget velvære og derved gladere medarbejdere.

Vi er stolte over at tilbyde ekspert rengøringsløsninger inden for følgende services:

  • Almindelig rengøring
  • Trappevask
  • Højderengøring
  • Specialrengøring f.eks. produktionsrengøring eller rengøring efter konstruktion

Og mere til...

Alle vores services kan bestilles separat eller som en del af en samlet pakke - altid tilpasset din virksomhed!
PartnerService er en landsdækkende rengøringsvirksomhed.
Højderengøring

Kom i bund med støvede og beskidte loftshjørner med vores effektive højderengøring.

PartnerService er en landsdækkende rengøringsvirksomhed.
Rengøring efter konstruktion

Undgå lange perioder med byggerod og få dit kontor tilbage til normalen.

Kvalitetssikring - den vigtigste del!

1. Arbejdsplan

Vi har udviklet en unik arbejdsplan, som i detaljer viser de rengøringsopgaver, der skal udføres, og vi laver løbende kvalitetssikring af vores medarbejdere og det arbejde, vi udfører for vores kunder. Det giver ekstra tryghed for dig, for på den måde kan du som kunde altid se, hvad du betaler for, og at alle aftaler bliver overholdt.

2. Rengøringspersonale

Vores rengøringspersonale er yderst professionelle folk, der altid yder den ekstra indsats. Derfor kan du som kunde af PartnerService altid regne med, at alle vores opgaver bliver udført til tiden. Vi tilpasser vores rengøring til din virksomhed, og samtidig udfører vores medarbejdere et servicetjek af de områder, hvor de gør rent, så du og dine medarbejdere altid er informeret om, hvilken stand lokalerne er i. Med PartnerService får du altid en servicemedarbejder der holder øje med, at alt er i orden, samtidig med at du og dine ansatte kan færdes i rene og behagelige omgivelser på arbejdspladsen.

3. Samarbejdsaftale

Når du indgår en aftale med os, kan du være sikker på, at den bliver overholdt. Glade og tilfredse kunder er det vigtigste for os, og derfor laver vi altid klare aftaler og holder dem. Vi sørger for, at der er 100% enighed om de opgaver, som skal løses, inden vi går i gang. Kvaliteten i vores arbejde sikrer vi med kvalitetschefer og løbende tilfredshedsmålinger. Vi tilrettelægger opgaverne og arbejdsplanen ud fra dine ønsker og behov, så du er sikker på at få den optimale løsning til din virksomhed.

PartnerService er en landsdækkende rengøringsvirksomhed.

Skriv til os!

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på én eller flere af vores services? Eller er du bare interesseret i at høre mere om vores ydelser? Udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Åbningstider
Man - Fre: 08:30 - 16:00
PartnerService, København
+45 33 92 19 93
PartnerService, Aarhus
+45 70 22 88 00