PartnerService er en landsdækkende rengøringsvirksomhed.PartnerService er en landsdækkende rengøringsvirksomhed.

Vinduespolering

PartnerService tilbyder vinduespudsning både på månedsbasis, hvert kvartal eller halvårligt. Vi tilpasser aftalen til din virksomhed, så I får den bedste løsning. Uanset vinduernes størrelse og placering, sørger vi for grundig kvalitetsrengøring hvor vinduer, karme og lister bliver rengjort – hver eneste gang. Vores vinduespudsere arbejder inden for normal arbejdstid, men sætter en stor ære i at arbejde diskret og lydløst, så dine medarbejdere ikke ænser vores medarbejder.
Bestil opgave

Vi tilrettelægger opgaverne og arbejdsplanen ud fra dine ønsker

Vi kan derfor tilbyde alt fra let, daglig rengøring til grundig rengøring, alt efter om det drejer sig om kontor-, butik- eller industrirengøring.

Uanset om du har en butik eller kontorvirksomhed, er det vigtigt, at lokalerne tager sig pænt ud og er indbydende for både kunder og ansatte. Grundig rengøring forebygger sygdomme og skaber et bedre arbejdsmiljø for de ansatte, derfor er det vigtigt, at den bliver udført regelmæssigt og effektivt. Uanset opgavens omfang og type sørger vi for at udarbejde en rengøringsløsning, der giver dig og dine ansatte det optimale resultat. Rene omgivelser giver øget velvære og derved gladere medarbejdere.

Kvalitetssikring - den vigtigste del!

1. Arbejdsplan

Vi har udviklet en unik arbejdsplan, som i detaljer viser de rengøringsopgaver, der skal udføres, og vi laver løbende kvalitetssikring af vores medarbejdere og det arbejde, vi udfører for vores kunder. Det giver ekstra tryghed for dig, for på den måde kan du som kunde altid se, hvad du betaler for, og at alle aftaler bliver overholdt.

2. Rengøringspersonale

Vores rengøringspersonale er yderst professionelle folk, der altid yder den ekstra indsats. Derfor kan du som kunde af PartnerService altid regne med, at alle vores opgaver bliver udført til tiden. Vi tilpasser vores rengøring til din virksomhed, og samtidig udfører vores medarbejdere et servicetjek af de områder, hvor de gør rent, så du og dine medarbejdere altid er informeret om, hvilken stand lokalerne er i. Med PartnerService får du altid en servicemedarbejder der holder øje med, at alt er i orden, samtidig med at du og dine ansatte kan færdes i rene og behagelige omgivelser på arbejdspladsen.

3. Samarbejdsaftale

Når du indgår en aftale med os, kan du være sikker på, at den bliver overholdt. Glade og tilfredse kunder er det vigtigste for os, og derfor laver vi altid klare aftaler og holder dem. Vi sørger for, at der er 100% enighed om de opgaver, som skal løses, inden vi går i gang. Kvaliteten i vores arbejde sikrer vi med kvalitetschefer og løbende tilfredshedsmålinger. Vi tilrettelægger opgaverne og arbejdsplanen ud fra dine ønsker og behov, så du er sikker på at få den optimale løsning til din virksomhed.

PartnerService er en landsdækkende rengøringsvirksomhed.
Åbningstider
Man - Fre: 08:30 - 16:00
PartnerService, København
+45 33 92 19 93
PartnerService, Aarhus
+45 70 22 88 00