Fusion mellem PartnerService Hver Gang ApS og Yding Gruppen A/S styrker landsdækkende tilstedeværelse - Partner Service
     

Fusion mellem PartnerService Hver Gang ApS og Yding Gruppen A/S styrker landsdækkende tilstedeværelse

fusion

Rengøringsfirmaerne PartnerService Hver Gang ApS og Yding Gruppen A/S har fusioneret efter halvandet års tæt samarbejde. Det nye firma, PartnerService A/S, har nu base i både København og Aarhus og tilbyder landsdækkende service.

Direktør Lone Ranum fortæller, at formålet med fusionen er at skabe en endnu stærkere virksomhed gennem stabile samarbejder og at integrationen mellem de to virksomheder har været særdeles vellykket. Sammen har vi formået at udbygge vores position på markedet, øge vores fleksibilitet og styrke vores tilstedeværelse. Fusionen har skabt endnu større værdi for kunderne, og Lone Ranum ser frem til en fantastisk fremtid for PartnerService A/S.

PartnerService A/S fortsætter også med at fokusere på gode arbejdsforhold, og det er afgørende for os, at vores medarbejdere trives og føler sig som en del af et professionelt og ordentligt fællesskab, som værner om forskellighed, diversitet og socialt ansvar. Vi fortsætter vores overenskomst med 3F, som sikrer og garanterer, at alle vores medarbejdere arbejder under ordnede arbejds- og lønvilkår, ferie, sygedage og meget mere – hver eneste dag.

Det nye PartnerService A/S vil fortsat sætte en ære i at leve op til kravene i Servicenormen, hvilket betyder, at vores kunder kan være sikre på, at der er styr på økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og eventuelle underleverandører. Dansk Standard kontrollerer løbende, at vi overholder samtlige krav i Servicenormen. Det vil fortsat være en æressag for os – for vores medarbejdere, kunder og miljøets skyld.

For yderligere information, kontakt venligst:

Lone Ranum
CEO, PartnerService A/S
lora@partnerservice.dk 
+45 22 39 54 41

Kontakt os her...

Vi skræddersyr gerne en pakke til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.