I LOVE MY JOB - Shreedhar Silwal - Partner Service
     

I LOVE MY JOB – Shreedhar Silwal

I love my job i partnerservice

Jeg trives med at have et stort ansvar, og det giver PartnerService mig

Shreedhar Silwal har arbejdet i rengøringsbranchen siden 2008, hvor han har haft ansvaret for bl.a. kontorrengøring, trappevask og udendørsrengøring. Shreedhar har derfor stor erfaring indenfor rengøring og ved, hvad der skal til for at skabe glade kunder. 

EN MEDARBEJDER MED STOR ERFARING
Shreedhar er en af vores dygtige rengøringsmedarbejdere, og har været ansat i PartnerService siden 2018. Han har ansvaret for 3 rengøringssite, som alle ligger tæt på hans bopæl. Dette er netop noget, som har stor værdi for Shreedhar:

Det er vigtigt for mig, at de fleste af mine rengøringssite ligger forholdsvis tæt på min bopæl. Jeg har ikke nogen bil, og skal derfor med det offentlige frem til mine arbejdsopgaver. PartnerService har god forståelse for dette, og har derfor gjort alt hvad de kan for, at mine arbejdspladser ligger tæt på mit hjem.

Før Shreedhar startede hos PartnerService, havde han ansvaret for en bred vifte af forskellige rengøringsopgaver. Dette har givet ham uundværlige færdigheder og stor viden indenfor rengøringsfeltet:

Inden jeg startede hos PartnerService, har jeg haft ansvaret for alt relateret til rengøring: kontorrengøring, trappevask, rengøring af lejligheder, udendørsrengøring og meget mere.

EN VIRKSOMHED MED STOR ON-BOARDING SIKKERHED
Et gennemgående element i vores snak med Shreedhar var hans begejstring for hans serviceleder, Jacob:

Jacob har hjulpet mig helt fra dag ét, da jeg skulle starte i PartnerService. Det gav en utrolig stor tryghed at vide, at min nærmeste kontaktperson havde de rette kompetencer til at give mig en god on-boarding proces

Da vi spurgte Shreedhar om, hvorfor han i 2018 ønskede at arbejde hos PartnerService, var der flere elementer der spillede ind i hans beslutningsproces:

Noget af det som jeg fandt meget attraktivt hos PartnerService var, at der var stor fleksibilitet, erfarne serviceledere som jeg kan søge råd og sparring hos og at jeg får tildelt et stort ansvar. Jeg trives aller bedst, hvis jeg har et stort ansvar; det får mig til at føle, at jeg virkelig giver værdi til en virksomhed.

PLADS TIL KOMPETENCEUDVIKLING
Gennem sin tid hos PartnerService, har Shreedhar formået at holde sine rengøringskompetencer på et konstant højt niveau. Dette er takket være hans store erfaring gennem hans tid i rengøringsbranchen, samt måden hans serviceleder Jacob har været med til at skabe et arbejdsmiljø som er baseret på tryghed:

Jacob har altid tid til at svare på mine spørgsmål, og han har altid tid til at hjælpe mig, hvis jeg har brug for dét. Samtidig giver han mig en utrolig stor frihed i min daglige rengøring som gør, at jeg kan holde mine rengøringsfærdigheder på et højt niveau

Da vi afslutningsvis spurgte Shreedhar hvad der betyder mest for ham, ved at være ansat som rengøringsmedarbejder i PartnerService var han ikke i tvivl:

Alt i PartnerService er godt: min serviceleder, det ansvar jeg bliver tildelt og fleksibiliteten. Jeg har ikke noget dårligt at sige om PartnerService.


Kontakt os her...

Vi skræddersyr gerne en pakke til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.