Nyt samarbejde mellem PartnerService & Yding Gruppen - Partner Service
     

Nyt samarbejde mellem PartnerService & Yding Gruppen

Vi tilbyder erhvervsrengøring

 

Den canadiske fond, Lynx Equity Limited, der ejer PartnerService har opkøbt danske Yding Gruppen A/S. Opkøbet medfører et tæt samarbejde mellem de to rengøringsvirksomheder og forventningerne er høje hos alle parter.

Lynx Equity Limited begrunder købet med afsæt i Yding Gruppens mere end 40 års erfaring, virksomhedens DNA og gode renomme i branchen.  Ashley Manis, Vice President of M&A Scandinavia hos Lynx udtaler:

Kurt Skydt har opbygget en fantastisk forretning, som vi med det samme var glade for at samarbejde med. Jo mere tid vi og vores kolleger hos PartnerService bruger sammen med teamet hos Yding Gruppen, des bedre forstår vi, hvorfor Yding Gruppen har et så fantastisk ry i branchen. Vi ser frem til samarbejdet mange år fremover”.

 

Yding Gruppen med logo

Med salget til Lynx, og det medfølgende samarbejde med PartnerService, får vi tilført de kapaciteter, vi mangler. PartnerService vil bl.a. varetage hjælp med salg, drift mm, hvilket vil aflaste mit arbejde, og jeg glæder mig rigtig meget til vores parløb”

lyder det fra Kurt Skydt.

 

Optimismen er også at finde hos PartnerService CEO, Lone Ranum, der uddyber:

Vi byder Yding Gruppen velkommen i familien og jeg er ikke i tvivl om at vi i tæt samarbejde kan udvikle rengøringsbranchen på det danske marked og fremadrettet tilbyde vores kunder top professionel service”.

Efter opkøbet af Partner Service i 2017 har det taget fart for den canadiske kapitalfond i Danmark, der i 2019 opkøbte Sundby Trapper, Arkas Døre & Vinduer i 2020 og senest Yding Gruppen i 2021. Formålet er at udvikle sunde og driftige virksomheder.

Kontakt os her...

Vi skræddersyr gerne en pakke til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.