PartnerService CEO giver rengøringsstafetten videre - Partner Service
     

PartnerService CEO giver rengøringsstafetten videre

Lone CEO - hjemmeside

 

Siden 2019 har Daniel Stuhr stået i spidsen for den landsdækkende rengøringsvirksomhed, PartnerService. Med en vision om at være Danmarks bedste multiserviceudbyder er virksomheden i dag veldrevet med fokus på kvalitet og høj service.

Arbejdskulturen er præget af fællesskab og stolthed blandt medarbejderne, ligesom kundetilfredsheden er høj. Om udskiftningen i toppen udtaler Daniel:

Daniel fra virksomheden

Efter et par spændende år, træder jeg nu officielt af som adm. direktør i PartnerService. Jeg glæder mig til at finde min næste karrieremæssige udfordring, men først vil jeg dog tage en pause og indhente noget familietid.

Det har været en rejse med masser af hårdt arbejde, succeser og gode minder. Det har været en fornøjelse at arbejde med så mange hårdtarbejdende og gode mennesker, og jeg er stolt over hvad vi sammen har opnået.

Endelig glæder jeg mig nu over at give stafetten videre til Lone Ranum, som jeg slet ikke er i tvivl om vil tage PartnerService trygt og sikkert videre herfra og fortsætte det vi sammen satte i gang

 

Lone Ranum har siden januar 2020 varetaget jobbet som driftsdirektør i PartnerService og glæder sig til sin nye rolle:

Jeg ser frem til at fortsætte kursen og drive PartnerService mod endnu mere succes i de kommende år. I tiden der kommer, vil jeg fokusere på endnu mere digitalisering, bæredygtighed, vækst og trivsel

Lone Ranum overtager officielt ansvaret for PartnerService pr. 1. april 2021.

Kontakt os her...

Vi skræddersyr gerne en pakke til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.