PartnerService lander kontrakt med stor svensk møbelkæde
     

PartnerService lander kontrakt med stor svensk møbelkæde

At ordentlighed på alle parametre lønner sig, er blevet tydeligt for servicevirksomheden PartnerService. Med baggrund i fast rengørings- og vinduespoleringsaftale for et varehus i Aarhus, udvides aftalen nu til at omfatte hele den danske del af varehuskoncernen fra midten af januar 2023. 

Lone Ranum, som er direktør i PartnerService, er glad og stolt på sin arbejdsplads’ vegne. Fra 16. januar 2023 skal PartnerService nemlig stå for rengøring og vinduespolering af IKEA i Gentofte, Taastrup, Aalborg, Aarhus, Odense samt det nye varehus, når det står færdigt, på Kalvebod Brygge i løbet af 2023. Ud over varehusene skal PartnerService ligeledes varetage rengøring og vinduespolering af kædens logistikcenter i Hedehusene, og kædens to planning studios på Vesterbrogade i København samt på Bryggen i Vejle. I alt dækker den nye kontrakt rengøring af 156.000 m2. Kontrakten kan, hvis optioner på forlængelser udnyttes, løbe frem til 2029. 

”Vi gør allerede rent i varehuset i Aarhus, og vi vil kunne udbrede vores erfaringer herfra til de øvrige lokaliteter rundt om i landet. Vi har bl.a. i samarbejde med varehuset i Aarhus implementeret Tork Vision Rengøring, som er en digital løsning, der identificerer servicebehovene på toiletterne og dermed styrker hygiejnen samt forbedrer kvaliteten af rengøringen” fortæller Lone Ranum.

”Vi er meget stolte over, at valget som deres faste samarbejdspartner er faldet på os. Aftalen betyder, vi kan fortsætte det gode samarbejde med varehuset i Aarhus og samtidig glæde os over, at vi nu også skal samarbejde med resten af den danske koncern. Vi er allerede i fuld gang med forberedelserne” siger Lone Ranum. 

Sund fornuft, socialt ansvar og verdensmål 

Den svenske møbelkæde og PartnerService deler samme værdier og overbevisning for det gode og bæredygtige liv, og derfor udtrykker indgåelsen af aftalen for Lone Ranum det perfekte match mellem virksomhederne. 

”Vi spejler hinanden på mange forskellige måder – fx i ordentligheden i måden vi driver forretning på, i måden vi omfavner mangfoldighed, og i vores ambitioner for at gøre en positiv forskel. Syn på socialt ansvar deler vi også, og vi går op i kvalitet, bæredygtighed og innovation på hver vores respektive områder og ekspertiser” siger Lone Ranum 

”Hos PartnerService er CSR af afgørende betydning, for vi ønsker at beskytte vores samfund og miljø. Vi stræber derfor hele tiden efter at forbedre alle vores aktiviteter, både for vores omgivelser, kunder og vores medarbejdere. Etisk ansvarlighed ser vi som en naturlig del af vores daglige forretningsgang. Vi ønsker også at være en attraktiv arbejdsplads, som alle vores medarbejdere er stolte over at være en del af, og som vores kunder kan være stolte af at have som leverandør” siger Lone Ranum. 

”Vi hjælper også mennesker, som er ledige eller har vanskeligheder ved at komme ind på arbejdsmarkedet, i job. Vi har overenskomst med 3F – vi vil vores medarbejdere det bedste, for de udgør den afgørende brik for, at vi kan levere den service, som vi ønsker. Derfor har vi stor fokus på, at alle vores medarbejdere trives og er ansat under ordentlige vilkår. På samme måde har vi aktivt valgt grønne og bæredygtige kvalitetsprodukter i vores opgaveløsning, så de hverken skader de mennesker, som skal arbejde med dem til hverdag eller de mennesker, som fast arbejder i de miljøer, vi leverer service til. Dertil kommer brugen af smart teknologi som fx Tork Vision Rengøring, som skaber overblik gennem datastyret rengøring. Det er data i realtid, som identificerer hvor og hvornår, der er behov for rengøring, og løsningen bidrager på den måde til at optimere ressourcerne og skabe grundlag for effektiv rengøring til gavn for alle – det er alt sammen sund fornuft” siger Lone Ranum. 

PartnerService er en landsdækkende servicevirksomhed, som tilbyder skræddersyede løsninger til såvel små som store virksomheder på bl.a. erhvervsrengøring, vinduespolering, specialrengøring herunder højderengøring og meget mere

Kontakt os her...

Vi skræddersyr gerne en pakke til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.